Om NyHund.com

NyHund.com er lavet med et ønske om at gøre det nemt for alle at købe eller sælge brugshunde og familiehunde med stamtavle. Vi vil samle private og professionelle opdrættere, så du både får mulighed for at vælge den helt rigtige hund for dig og det helt rigtige sted at købe den.

Vælger man at købe en hund med stamtavle, kan man nemmere sikre sig, at den hund man får lever op til de forventninger man har. Man kan se, hvilke resultater forældrene har med sig og på den måde vælge den hund som passer til det, man skal selv ønsker at bruge hunden til.

Ligeledes giver en stamtavle mulighed for at undersøge om der er avlet på sunde linjer. Med al den tid og kærlighed vi ligger i vores hunde, ønsker vi alle, at de kan holde i rigtig mange år.

Os bag NyHund.com håber, at I på denne side vil finde jeres nye familiemedlem og bedste ven!


Nye regler på Facebook

Lige nu holder Facebook ekstra godt øje med om folk opretter salgsannoncer for hunde og andre kæledyr.

Der er allerede lukket flere grupperne ned – her kan fx nævnes følgende:

Kommende Hvalpe (Dog Talk)

Hvalpe Alle Racer

Chihuahua med og uden tavle

Os der elsker katte

Det er rigtig ærgerligt, at Facebook lukker disse grupper ned, da vi her har mulighed for at indhente en masse gode råd og erfaringer fra andre ligesindede. For at sikre at vi stadig har den mulighed, er der nødt til at være et alternativ, så man som opdrætter kan sælge sine hvalpe og hunde – uanset om man har en professionel kennel eller et mindre stueopdræt.

Derfor har vi lavet en hjemmeside, som på en overskuelig måde samler jagthunde, brugshunde og familiehunde.

Her kan man lede efter sit nye familiemedlem, og opdrættere kan oprette sig som bruger og herefter nemt og hurtigt lave en annonce.

Læs DR’s artikel HER om at Facebook lukker danske dyregrupper på stribe.