Sød drengerøv søger nyt kærligt hjem.

 

Processing your request, Please wait....
RaceGammeldags Labrador
Alder6 år
Hundens morUkendt
Hundens farUkendt
Salgsklar pr dato15/2

Annoncebeskrivelse

Vi står desværre i en situation, hvor vi er nødt til at skille os af med vores søde og kærlige Tøffe, grundet ophør i samliv.
Tøffe er 6 år gammel. Vi har haft ham siden han var 8 uger gammel. Han er en drengerøv af hjertet, en mave på fire ben der elsker alt spiseligt. Han elsker lange gåture, elsker at bade, masser af tid i naturen og elsker ALLE hunde uanset race. Han forstår sig ikke helt på hvorfor andre hunde dog ikke skulle synes om hans ualmindelige skønne ydre.
Han er en skødehund af hjertet, elsker at putte, elsker børn og er HELT ENORM tålmodig.
Han kan grundlæggende jagtregler, har også været en del med på jagt, dette er dog ikke vedligeholdt igennem det sidste år.
Vi (mine tre børn på 8, 11 og 16 år og jeg selv) er meget kede af, at skulle af med ham, så derfor vil vi rigtig gerne hvis han kommer til en familie hvor vi evt. kan få lov at komme på et besøg og hilse på ham når det passer ind.
Vi ønsker et hjem til ham hvor han kan blive aktiveret og få masser af tid til den kærlighed og omsorg han fortjener. Han er helt enorm trofast over for sin ejer, hvilket også gør at han knytter sig tæt.
Han elsker støvsugeren og hårtørrer der puster eller suger på ham.

Annonce ID: 830601b191374704

06/02/2021 10:23

18 dage, 9 timer